Producten:

Ramen en deuren:

Verkrijgbaar in alle vormen, kleuren en stijlen


Super isolerend:

Met waarden van 2,1 W/m² tot 1,0 W/m²K voldoen onze ramen en deuren aan de hoge eisen voor isolatie van vandaag.


Onderhoudsvriendelijk:

Aluminium ramen vragen heel weinig onderhoud. Met water en een neutrale korrelvrije detergent zijn ze makkelijk te reinigen. Jaarlijks eens de binnenslag stofvrij maken, een druppeltje smeerolie op uw slot en scharnieren, en u kan zeker zijn van een goede werking. Eveneens kan u bij ons ook product verkrijgen voor het onderhoud van uw raam.


Inbraakveilig :

Aluminium is een hard, sterk materiaal en bied weerstand tegen vervorming. Deuren worden voorzien van 5 punt haak en pen sluiting. De cilinder komt niet buiten het deurvlak en kan zodoende niet worden afgebroken.


Aluminium ramen en deuren hebben vele voordelen:

Alle profielen hebben verschillende kenmerken, in isolatie en inbouwdiepte en –hoogte.


Bij al uw technische vragen helpen wij u graag verder:

Voor onze Sapa ramen en deuren gebruiken we de reeksen:

Voor onze Blyweert ramen en deuren gebruiken we de reeksen:


Schuiframen:

Mono-rail, duo-rail of 3 rail, onze schuiframen bieden u een degelijke oplossing voor de verbinding met uw tuin of terras.

Al onze schuifsystemen zijn voorzien van een 5-punt penta-lock slot en kunnen worden voorzien van een vliegenschuifraam.


Binnen afwerking bij renovatie

Bij een renovatie telt niet alleen de buitenkant van het raam, ook het uitkasten en isoleren aan de binnenzijde, moet op een degelijke manier gebeuren. Al onze binnen afwerkingen worden na het plaatsen van het raam nauwkeurig opgemeten, en op maat gemaakt. Dit zorgt voor een perfecte afwerking, alle schade van het wegnemen van de bestaande ramen wordt zo weggewerkt.

Voor het uitkasten van de ramen hebt u de keuze uit pvc of mdf. Met onze alu- ramen bent u zeker van een totale winddichtheid en isolatie, dit betekent voor u een voelbare besparing in stookkost.


Glas:

Het kiezen van het juiste glas is kiezen voor het voor u gewenste comfort zonwerend, geluidswerend of hoog isolerend 3 dubbel glas.

U kan bij ons terecht voor elk type glas.

www.glassolutions.be


Verluchting:

Een goede verluchting is van groot belang!

Onze partners zijn:


Rolluiken:

Inbouw of opbouw , manueel of automatisch

Voor het plaatsen of vervangen van rolluiken kan u steeds bij ons terecht!

www.wilms.be